Zaalverantwoordelijke
Edgar kaasbar zkt
zaalverantwoordelijke / gerant
hebben 40 zitplaatsen binnen en 35 zitplaatsen op onze gezellige binnentuin. Daarnaast zijn wij, Eline & Steven, in 2021 gestart met Edgar Guesthouse waar we 6 kamers verhuren. Met Edgar kaasbar richten we ons op de kaasliefhebbers die tijdens de winter graag genieten van een gezellige avond raclette, fondue, kaas in de oven, ... Natuurlijk zijn deze cheeselovers ook in de zomer welkom voor frisse kaashapjes om te delen op het terras. Met een hecht team van ongeveer 16 flexi’s & studenten bezorgen we klanten een cheesy avond in een gezellige sfeer.
WIJ ZIJN
Edgar is sinds 2017 een huiselijke kaasbar in het centrum van Gent. We
hebben 40 zitplaatsen binnen en 35 zitplaatsen op onze gezellige binnentuin. Daarnaast zijn wij, Eline & Steven, in 2021 gestart met Edgar Guesthouse waar we 6 kamers verhuren. Met Edgar kaasbar richten we ons op de kaasliefhebbers die tijdens de winter graag genieten van een gezellige avond raclette, fondue, kaas in de oven, ... Natuurlijk zijn deze cheeselovers ook in de zomer welkom voor frisse kaashapjes om te delen op het terras. Met een hecht team van ongeveer 16 flexi’s & studenten bezorgen we klanten een cheesy avond in een gezellige sfeer.
openingsuren ben je de eindverantwoordelijke om het restaurant op te starten, de avondshift vlot te laten verlopen en af te sluiten. De jobinvulling is allround en afwisselend. Je stuurt een team aan en helpt mee in de zaal als in de keuken, je beheert de reservaties en behoudt overzicht doorheen de avond. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten en je team. Buiten de openingsuren is er plaats om ideeën uit te wisselen en mee te denken over de toekomst van Edgar kaasbar.
JOBINHOUD
Samen met Eline ben je het gezicht van Edgar kaasbar. Tijdens de
openingsuren ben je de eindverantwoordelijke om het restaurant op te starten, de avondshift vlot te laten verlopen en af te sluiten. De jobinvulling is allround en afwisselend. Je stuurt een team aan en helpt mee in de zaal als in de keuken, je beheert de reservaties en behoudt overzicht doorheen de avond. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten en je team. Buiten de openingsuren is er plaats om ideeën uit te wisselen en mee te denken over de toekomst van Edgar kaasbar.
- Zin om een team kaaslovers aan te sturen vanop de werkvloer.
JE HEBT
- Liefde voor kaas & gastvrijheid.
- Zin om een team kaaslovers aan te sturen vanop de werkvloer.
- De drive en motivatie om dit gezellige restaurant samen met ons verder op te bouwen.
- Gevoel voor duidelijke communicatie en je bent eerlijk.
- Een hands-on mentaliteit en steekt graag de handen uit de mouwen.
toekomst van de zaak.
WIJ BIEDEN
- Een afwisselende job in de horeca en de kans om mee te denken over de
toekomst van de zaak.
- Een plek in ons hecht team waar we je met open armen ontvangen.
- De kans om alles bij te leren over kaas, wijn, bier ... We nemen je graag mee naar tastings, onze kaasproducenten en beurzen.
- Een werkweek, flexibel in te plannen tussen dinsdag en zaterdag, van min. 28u/week. - 34u/week. Je bent ’s avonds aanwezig (+/- 17u tot 23u). Zondag, maandag en wettelijke feestdagen steeds vrij.
- Vast contract met eerlijke verloning. Loonoptimalisatie, met verschillende mogelijkheden op vlak van extralegale voordelen. We bekijken samen wat voor jou belangrijk is.
Mail jouw CV + motivatie naar eline@edgarkaasbar.be.
CONTACT
Heb je zin om deze kans te grijpen of ken je de geknipte persoon voor deze job?
Mail jouw CV + motivatie naar eline@edgarkaasbar.be.